HOE GEBRUIK JE EEN HAARHANDDOEK

 

Een haarhanddoek is de perfecte aanvulling op je haarroutine. Het is niet alleen ultra comfortabel, maar ook een goede stap als je de gezondheid van je haar wilt verbeteren. In dit artikel bespreken we waarom jij er een nodig hebt en hoe je de haarhanddoek gebruikt. 

WAT IS EEN HAARDOEK?

Een haarhanddoek is een handdoek speciaal voor je haar. De handdoek is gemaakt van superabsorberende microvezels. Een microvezel haarhanddoek haalt - in tegenstelling tot een badstof handdoek - vocht uit je haar zonder wrijving, wat pluis voorkomt. Dit maakt het een onmisbare toevoeging aan je haarroutine: het beschermt je haar en droogt je haar een stuk sneller. 

WAAROM EEN MICROVEZEL HAARHANDDOEK GEBRUIKEN?

We weten allemaal hoe belangrijk zelfzorg is. Maar door onze drukke levensstijl vergeten we onszelf al snel. Met een haarhanddoek kun je een momentje voor jezelf nemen, terwijl je haar op een gezonde manier droogt. bespreken we alle voordelen:

1. HET BESCHERMT JE HAAR

Nat haar is kwetsbaarder en breekbaarder dan droog haar. Daarom is het belangrijk om er zo zacht mogelijk mee om te gaan. Een haarhanddoek van microvezels beschermt je haar tijdens het drogen. De stof is zacht en licht, wat zorgt voor zo min mogelijk wrijving in je haar. Zo kom je pluizig en gebroken haar.

2. JE HAAR DROOGT SNELLER

De haarhanddoek verkort de droogtijd van je haar. Dankzij de superabsorberende microvezels, wordt het vocht in je haar perfect geabsorbeerd. Dit geeft je extra tijd om andere dingen te doen.

3. HET IS COMFORTABEL

Door het uiterste onder de elastische band te steken, blijft de handdoek comfortabel vastzitten op je hoofd. Dus leun achterover en ontspan ..

IN 4 STAPPEN HANDSFREE RELAXEN

Het ziet er ingewikkeld uit, maar dat is het niet. Zo werkt het:

  1. Buig voorover en doe je haar naar voren.

  2. Plaats de handdoek met de elastische band in je nek.

  3. Stop je haar in de punt van de handdoek en knijp een beetje in de handdoek om het water uit je haar te verwijderen.

  4. Wikkel je haar in de handdoek en zet hem aan de achterkant vast door het uiteinde onder de elastische band te steken. Klaar!

Verwen je haar met de zachte Keune Care producten en de luxe haarhanddoek. Pak een boek of kijk een serie. Wij zorgen wel voor je haar. Letterlijk.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.