Heb jij een mooie bos met krullen en wil je weten hoe je deze het best kunt verzorgen?

Heb jij een mooie bos met krullen en wil je weten hoe je deze het best kunt verzorgen? De Keune haarexperts geven de beste tips voor krullend haar bij heren. Ontdek hoe je het moet verzorgen, stylen en wat voor soort producten je het beste kunt gebruiken.

KIES HET JUISTE KAPSEL

Omdat veel mannen niet zo goed weten hoe ze krullend haar moeten verzorgen, kiezen ze er vaak voor om het kort te knippen en er een laag gel in te doen. Zonde! Krullend haar is iets unieks en een toevoeging aan je karakter. Omarm je bos met krullen!

Investeer in een goede kapper; bij voorkeur een krullenkapper. Zij zijn gespecialiseerd in het knippen van krullend haar, ook bij mannen. Bij deze kappers krijg je het beste advies over je haar, wat het beste kapsel voor jou is, en hoe je het moet verzorgen en stylen. Geen krullenkapper bij jou in de buurt, zoek dan een goede barber! Het voordeel daaraan is dat een barber gelijk je baard mee kan nemen. 

KRULLEND HAAR BIJ MANNEN VERZORGEN

Het is eigenlijk heel simpel. De belangrijkste regel is dat je de juiste verzorgingsproducten gebruikt. De textuur van krullend haar is namelijk dunner en gevoeliger. Hierdoor wordt het kwetsbaarder. Een goede verzorging voor krullend haar bij mannen is dus een must. 

WAS JE HAAR MET SHAMPOO EN CONDITIONER

Een goede verzorging van krullend haar bij mannen begint bij het goed wassen van je haar. Was je haar regelmatig, ongeveer 2 keer per week, met een goede shampoo en conditioner. En ja, we adviseren ook een conditioner te gebruiken. Shampoo opent namelijk je haarschubben zodat het je haar kan reinigen. Conditioner voedt je haar vervolgens en sluit de haarschubben weer. Zo voorkom je dat je haar breekt en pluizig wordt. 

Krullend haar heeft baat bij producten met keratine erin. Dit zorgt ervoor dat de haar sterk en veerkrachtig blijft. Curl Control Shampoo en Conditioner zijn perfect voor mannen met krullend haar. Mocht het gebruik van een conditioner écht te veel moeite zijn?Gebruik dan de 1922 Deep Cleansing Shampoo of de 1922 Fortifying Shampoo. Beide shampoos zijn perfect voor mannen met krullen en geven een goede verzorging aan het haar.

Kijk hier voor meer tips over hoe je krullend haar moet verzorgen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.